Welkom bij geef.nl | Kom in actie en doneer online aan goede doelen
Meer informatie over MuteSounds (Stichting)

MuteSounds (Stichting)

Deze transparantie pagina met informatie over het goede doel sluit aan bij de voorwaarden die gelden vanuit de belastingdienst voor een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en waarbij deze gegevens gedeeld moeten worden op een internet adres. Stichting GeefGratis maakt dit GRATIS mogelijk voor aangesloten goede doelen. Goede doelen kunnen dus aan de ANBI wetgeving voldoen door onderstaande transparantie pagina volledig en juist in te voeren in de database van Stichting GeefGratis via het CMS systeem binnen Geef.nl. Ook voor goede doelen die geen ANBI zijn is het verstandig deze informatie te publiceren zodat ook zij het publiek via geef.nl van deze informatie voorzien. Goede doelen zijn niet verplicht deze data via geef.nl te delen of in te voeren.

1. Naam organisatie

MuteSounds (Stichting)

2. RSIN nummer / KvK Nummer

RSIN Nummer: 8205.05.031
KvK Nummer: 27338417

3. Internet adres

http://www.mutesounds.nl

4. Contact

Postadres
Van Tijnplein 20
2671HP Naaldwijk
Bezoekadres
Van Tijnplein 20
2671HP Naaldwijk Alleen op afspraak

Email:
Telefoonnummer: 0031624805457

5. Doelstelling

Het bevorderen van de integratie tussen horenden, slechthorende, doofblinden en doven alsmede het verbeteren van het image en de positie van slechthorenden en doven in de maatschappij.

7. Bestuurders

Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Functie Datum in dienst
Bertus Cornelis   Taal Penningmeester 27/02/2009
Jeroen Bastiaan   Wielaard Voorzitter 02/02/2010
Alan   Bredenhorst Secretaris 15/05/2013
Annemarie   Jeulink Algemeen bestuurslid 03/05/2011
Hendrika Johanna   Hiddinga Algemeen bestuurslid 26/05/2011

8. Beloningsbeleid

Fondsenwerving
Sponsoring
Kaartverkoop

9. Activiteiten

Bevorderen van de integratie tussen dove, slechthorende, doofblinde en horende jongeren.

Talentontwikkeling wordt ingezet op het benutten van eigen kwaliteiten en zet aan tot talentontwikkeling bij dove, slechthorende en doofblinde jongeren. MuteSounds biedt hen hiermee de mogelijkheid werkervaring op te doen zodat zij zich persoonlijk kunnen ontwikkelen en met zelfvertrouwen hun toekomst tegemoet kunnen zien.

De deelnemers krijgen de mogelijkheid hun talenten in te zetten binnen de verschillende facetten die komen kijken bij de organisatie van een festival als MuteSounds. Meedraaien in de organisatie, de communicatie rond een festival, meedoen in het eigen programma, festivalvoorzieningen bouwen en de styling van de locatie. De deelnemers draaien volledig mee binnen de organisatie, krijgen verantwoordelijkheid en worden waar mogelijk aangesteld als projectleider.

ANBI logo + transactie status HTML embed code

Kopieer onderstaande embed code zodat u het ANBI logo inclusief de transparantie status kunt plaatsen op uw eigen website. De gekopieerde HTML broncode moet in de HTML broncode binnen uw website geplakt worden. Het plaatje linkt naar de transparantie pagina binnen geef.nl en wordt dagelijks vernieuwd met de juiste datum.


MuteSounds (Stichting) logo

Geregistreerd bij

ANBI
Kom in actieDoneer nu

Sociale media

Resultaat

Alle donateurs hebben via de donatiemodule en de gratis te gebruiken internet diensten van Stichting GeefGratis in totaal onderstaand bedrag ten behoeve van MuteSounds (Stichting) opgehaald (buiten de internet diensten van GeefGratis om halen de goede doelen ook zelf donatiegelden op via hun individuele fondsenwerving. Deze donaties zijn niet in het onderstaande bedrag verwerkt)

€ 0,-

Klik hier voor alle donateurs

Alle actievoerders op geef.nl hebben hiervan in totaal ten behoeve van MuteSounds (Stichting) opgehaald:

€ 0,-

Klik voor alle actie donaties

KvK Nummer: 27338417
RSIN Nummer: 8205.05.031
GeefGratis Nummer: 3838

Ons actie platform

Je kunt ook via ons eigen actie platform in actie komen voor MuteSounds (Stichting):

http://mutesounds.geef.nl