OK
×

Techsoup Nederland

Donaties IT-producten & diensten

TechSoup Nederland streeft om de meest relevante technologische producten voor de non-profit gemeenschap aan te bieden, op basis van de maatschappelijke betrokkenheid van haar partners.

TechSoup Nederland heeft al ...

  • 7.100 geregistreerde non-profit organisaties
  • € 56.000.000 besparing opgebracht voor de non-profit organisaties
  • 209.000 producten verdeeld

Voor meer informatie, zie www.techsoup.nl

Wie zit er achter Techsoup Nederland?

TechSoup Nederland wordt beheerd door SOCIALware vzw (Vereniging zonder Winstoogmerk), opgericht in België in 2007. Haar missie is om de maatschappelijke organisaties uit te rusten met de technologie die ze nodig hebben om hun sociale opdracht te vervullen.

Als non-profit organisatie begrijpen we goed wat de uitdagingen zijn van de maatschappelijke organisaties. We zijn ervan overtuigd dat technologie een hefboom kan vormen voor de impact van hun sociale actie.

Sinds 2009 helpen wij onder de naam ‘Techsoup Nederland’ stichtingen en verenigingen om zich op professionele wijze uit te rusten met de meest recente IT producten, dankzij donaties of speciale non-profit kortingen van grote spelers, zoals Adobe, Autocad, Cisco, Google, Microsoft, Symantec en andere. Dit programma bieden we aan in samenwerking met het wereldwijde Techsoup Global Netwerk. SOCIALware is onafhankelijk van de partners met wie ze samenwerkt.

Voor de promotie van het Techsoup programma in Nederland werkt SOCIALware samen met Stichting GeefGratis.