OK
×

Usko's Nest Dog Shelter - Bosnië

Usko's Nest Dog Shelter - Bosnië logo 1

Stichting Save a Stray ondersteunt al enkele maanden de shelter van Dalida Kozlic, genaamd Usko's Nest Dog Shelter.

Dalida is dierenactiviste, advocate en boven alles dierenliefhebber in hart en nieren. In haar shelter verblijven zo'n 140 dieren. Merendeels honden, maar ook enkele katten.

Samen met haar ouders is zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de omstandigheden voor dieren in Bosnië.  Haar ouders verzorgen 7 dagen in de week de werkzaamheden in de shelter, Dalida houdt zich bezig met de financiele zaken, het regelen van bestellingen van voer, afspraken met dierenartsen (en bijkomende kosten) en alles wat er bij het runnen van een rescue komt kijken. Dit is een zeer stressvolle job in de huidige lastige tijden, vooral nu het aantal donaties sterk is teruggelopen sinds Covid, omdat de vaste donateurs het zelf ook financieel zwaar hebben. Dalida strijdt nu harder dan ooit om ervoor te zorgen dat ze de dieren kan blijven verzorgen.

De vaste kosten per maand zijn op dit moment zo'n € 3600, bestaande uit:

- voer (brokken, natvoer, dieetvoer enz) (ca € 2000)

- dierenartskosten vaste zorg (supplementen/vitamines, medicatie, controles) (ca € 350) *

- onderhoud en maandelijkse lasten (gas/water/licht) (ca € 400)

- stro (ca € 350)

- hypotheek (€ 500)

* Onverwachte kosten voor spoedbezoek van dierenarts, operaties enz zijn in dit bedrag niet meegerekend, dus bij calamiteiten, of wanneer er nieuwe dieren opgenomen worden in de shelter met gezondheidsklachten, zal de rekening geregeld hoger uitvallen

Deze kosten zijn enorm, wat ook niet anders kan als je de zorg hebt voor 140 dieren. Daarom wil Stichting Save a Stray Dalida heel graag bijstaan in haar fantastisch goede werk, en proberen wij zoveel mogelijk te ondersteunen daar waar mogelijk.

Voor meer info over de shelter:

https://www.facebook.com/uskosnestdogshelter/

Ook worden er op de veiling- en verkoopgroep van Stichting Save a Stray regelmatig items aangeboden die specifiek voor Dalida aangeboden worden:

https://www.facebook.com/groups/298140517520301/

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 1.122opgehaald
58donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Website:
Startdatum:
17-11-2020
Einddatum:
29-04-2021