OK
×

Stichting Team Tundra - Navigate North challenge

Stichting Team Tundra - Navigate North challenge logo 1

Heeft u kinderen? Kleinkinderen? 

Zijn ze gezond?

Hebben jullie dromen voor hen? Hebben de kinderen zelf dromen?

Ziet de toekomst er gezond uit voor hen als alles blijft gaan zo als het gaat?

Kinderen hebben is vaak zo doodgewoon. Kinderen hebben de toekomst zeggen we en kinderen zijn de toekomst vinden we.

Toekomstdromen hebben voor hen hoort daar dan ook bij. Gezonde mensen staan daar vaak maar weinig bewust bij stil. En dat is maar goed ook.

Toch zijn er dagelijks mensen die de strijd aan gaan voor de gezondheid van hun kind. Het ontwricht alles wat normaal is in een gezin.

Zij kunnen niet met toekomst bezig zijn en genieten van het hier en nu, maar moeten een ongelooflijke strijd aan gaan en vertrouwen op datgene wat artsen en onderzoekers in ziekenhuizen voor hen kunnen betekenen.

​Wij, Teus en Petra, hebben in januari 2018 voor de eerste keer de challenge Navigate North gereden. We hebben een monstertocht gereden van 7000 kilometer in 7 dagen door 7 landen van Nederland naar Moermansk in Rusland. Wij zijn als 9e geëeindigd in het klassement, niet slecht voor de eerste keer!

Team Tundra heeft in 2018 gereden voor KIKA en Vrienden van het Sophia kinderziekenhuis. We hebben in totaal 11.000 euro opgehaald voor deze goede doelen!

In 2019 hebben we weer een nieuwe challenge gereden voor Kika en Vrienden van het Sophia. Deze keer ging de tocht naar de Noordkaap, over wegen met sneeuw, ijs en extreme kou. Team Tundra is in 2019 als 2e geëindigd in het klassement!

Donaties komen volledig ten goed aan de doelen die Team Tundra voor haar projecten kiest. Kosten worden tot een minimum beperkt. Investeringen en kosten aan de auto worden niet betaald vanuit de donatiegelden.

Over de inkomsten en uitgaven leggen wij verantwoording af in een jaarverslag wat wij op onze website zullen publiceren.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 3.750opgehaald
61donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Website:
Startdatum:
14-10-2017