OK
×

M4M Tijgervriendje | Mascottepak

M4M Tijgervriendje | Mascottepak logo 1

Iedereen verdient het om een vriendje te hebben!

De mensen die stichting M4M kennen, kennen ook de Tijgervriendjes. De kleine zachte mascotte knuffeltjes die steun, kracht en liefde geven. Wij proberen zoveel mogelijk kinderen gelukkig te maken met deze knuffeltjes, ouders een kleine hart onder de riem te steken met een knuffelhanger, alleen hebben wij bij lange na niet genoeg vriendjes om iedereen de kracht en steun te geven die ze nodig hebben.

De knuffeltjes worden zoal gegeven aan kinder die in het ziekenhuis liggen, die gepest worden op school, die het thuis moeilijk hebben, angstig zijn, die een dierbare moeten missen, niet kind kunnen zijn en zo zijn er nog meer redenen waarom kinderen een vriendje nodig hebben.

Helaas kunnen wij niet iedereen een vriendje geven en dat gaat ons aan het hart. Zoveel kinderen die zich eenzaam voelen om welke reden dan ook, kinderen die kracht nodig hebben of alleen een luisterend oor en even met het zachte vriendje langs het wangetje omdat het troost geeft.

De kinderen die een Tijgervriendje hebben voelen zich niet meer alleen, ze voelen zich sterker alsof ze alles weer aankunnen, ze slapen beter, voelen zich veiliger in een donkere kamer, kindjes die minder bang zijn voor de operatie, etc... 
maar er zijn ook een hoop kinderen die geen vriendje hebben zoals deze kinderen.

Toen bedachten wij ons, wat nou als wij als levensgroot vriendje (een echt mascottepak) langs kunnen gaan bij kinderen die blij worden van een zachte knuffel, even kunnen luisteren naar hun kleine geheimen, even een aai over de bol kunnen geven of er gewoon alleen maar even kunnen zijn voor ze. 
Dat zou toch geweldig zijn! Maar helaas is een levensgroot vriendje aan de prijzige kant en is dat voor ons niet haalbaar. Aangezien wij een nonprofit organisatie zijn zonder vast inkomen, hebben wij jullie hulp hard nodig om deze kinderen ook de kans te geven om even te kunnen knuffelen, de kracht weer te voelen en gewoon even oprecht gelukkig te zijn.

Helpen jullie mee om dit mogelijk te maken?

Stichting M4M | KVK 69895775 | ANBIstatus

Meer informatie over Tijgervriendje? www.m4mtijgervriendje.nl

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 15opgehaald
3donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Website:
Startdatum:
28-07-2019

Goed doel