OK
×

Het tweede deel van de basisschool.

Het tweede deel van de basisschool. logo 1

In 2020 realiseerden wij de bouw van de eerste helft van de basisschool! Een basisschool voor de kinderen van Lamin-Kerewan en directe omgeving. Wij zijn gestart met het bouwen van de basisschool in 2019, door de droom en de wens van vele ouders en kinderen. De dichtsbijzijnde basisschool is namelijk gemiddeld 45 minuten tot 1 uur lopen, voor de kinderen die bij ons naar school gaan.De weg naar basisscholen is onveilig en het onderwijs is matig tot slecht. Enkele redenen voor ouders om hun kinderen niet naar school te laten gaan. Na de kleuterschool stopt de ontwikkeling van deze kinderen en gaan ze vaak aan het werk voor hun gezin, tot gevolg dat er geen toekomst meer is!

Inmiddels zijn er drie klaslokalen en een kantoortje geplaatst. We willen dit jaar starten met het bouwen van de andere helft. Nog drie klaslokalen en een bibliotheek. Jouw hulp is hier hard bij nodig, samen geven we kinderen de mogelijkheid op onderwijs. De sleutel voor een betere toekomst.

Ieder kind moet kunnen leren. Met een glimlach. Steun ons!Meer informatie over onze stichting is te lezen via onze website.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 45opgehaald
2donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Website:
Startdatum:
19-02-2021
Einddatum:
29-06-2021