OK
×

Animal Rights Legal Campaign

                Animal Rights Legal Campaign logo 1

                              Animal Rights heeft je hulp nodig!

Sinds 2009 vecht Animal Rights voor een betere bescherming van de dieren in the Netherlands en Belgie.

Veel mensen kennen ons van ons gedegen onderzoek, undercoverbeelden, sterke artikelen, rapporten, petities en demonstraties. Daarnaast is één van de krachtigste tools die we hebben het rechtssysteem. Maar het gebruik van het rechtssysteem is duur, daarom hebben we jouw hulp nodig!

Rechtszaken aanspannen, procedurele documenten opstellen, bewijsmateriaal verzamelen, klachten bundelen, documenten en rapporten opvragen, onderzoek doen en de procedure opstarten en doorzetten... Dit alles kost handen vol geld!  We hebben je hulp nodig om ervoor te zorgen dat we het rechtssysteem kunnen blijven gebruiken!

Doneer alstublieft en help ons individuele levens te verbeteren en de wetten en systemen te veranderen waardoor miljoenen dieren elk jaar kunnen worden uitgebuit en gedood. Jouw donatie helpt ons om gerechtigheid te eisen voor de dieren!

Elke dag werken we aan de bescherming van dieren door het inzetten van juridische mogelijkheden:

• Baanbrekende rechtszaken indienen om dierenmishandeling te stoppen en de grenzen van wetten ter bescherming van dieren te verleggen.

• Werken aan het creëren of versterken van wetten tegen wreedheid.

• De federale overheid en toezichthoudende organisaties aanmoedigen om de bestaande dierenbeschermingswetten te handhaven.

• Klachten indienen op basis van informatie, onderzoek en / of videobewijs van dierenmishandeling of illegale handelingen die dieren schade toebrengen.

• Ervoor zorgen dat de bestaande dierenbeschermingswetten worden nageleefd.

• Samenwerken met andere organisaties, politieke groeperingen en individuen om zaken aan te spannen waarin mensen verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden die dieren schaden.

• Het scheppen van precedenten zodat die in de toekomst in het voordeel van de dieren kunnen worden gebruikt.

Het gebruik van legale methoden is een effectief instrument om dieren te beschermen en uitbuiting of illegaal gedrag te stoppen, maar het is ook tijdrovend en duur. Juridische zaken kosten tijd en geld om te vechten.

Doneer om ons te helpen alle wettelijke mogelijkheden te blijven gebruiken om voor bescherming van dieren te vechten, de bestaande wetten te handhaven, strengere wetten voor dieren te implementeren en om ervoor te zorgen dat dierenbeulen verantwoordelijk worden gehouden voor hun daden. 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 8.789,50opgehaald
386donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Website:
Startdatum:
06-09-2020
Einddatum:
Gisteren

Goed doel