OK
×

Embed donatiemodule

Geefactie

Voorbeeld integratie DONEREN Geefactie

De geef.nl donatiemodule is een doodnormale link = URL die je overal op kunt gebruiken (tekst, plaatje, button) en je kunt het ook heel mooi verwerken binnen jullie website zoals onderstaand goede doel heeft gedaan en wat we nu gratis voor alle goede doelen aanbieden.

Uitleg
Ga naar embed.geef.nl/index-gsaction.php en vul het actienummer van jullie geefactie in. 

Hoe weet ik mijn actienummer? Kies op jouw geefactie pagina terwijl je ingelogd bent voor bewerken en je ziet dit in de adresbalk staan: https://www.geef.nl/nl/actie/bewerk/20473/begunstigde als voorbeeld. Het nummer achter bewerk, in dit geval 20473 moet je gebruiken om de juiste uitleg voor jouw geefactie te krijgen. 

Kies de kleurcode die jullie voor de headertext boven de donatiemodule willen toepassen. Overige velden kunnen ook benut worden en druk dan op de button [VERSTUREN - KRIJG UITLEG + VOORBEELD] en de volgende pagina laat de integratie in zijn werk zien als voorbeeld en biedt de uitleg wat er moet gebeuren om dit op 1 pagina op jullie website te laten werken of standaard op alle pagina's van de website. Wij horen graag als de doneeroptie van jouw/jullie geefactie door jullie verwerkt is zodat we mee kunnen kijken of dit goed verwerkt is en dus goed werkt.

Voorbeeld
Zie: www.inloophuismiddenbrabant.nl en wat er gebeurt als je op de button GEEF (kan ook DONEER heten natuurlijk) drukt:Dit ziet er zo uit vanuit het menu op de website via een desktop internet browser:Na het klikken wordt netjes de donatiemodule van Geef met alle betaalopties aangeboden in de huisstijl van de website om te doneren:Op mobiel ziet dat er zo uit:Wij danken Martijn Rasenberg van Inloophuis Midden-Brabant voor de inspiratie en voor het helpen uitwerken van bovenstaande embed donatiemodule Geef.nl op je eigen website oplossing.