OK
×

Unica Sportdag 2023 - E4Wash Project in Nepal

Unica Sportdag 2023 - E4Wash Project in Nepal logo 1

Samen sportief in actie voor de Unica Foundation tijdens de Unica Sportdag 2023!

Sporten is gezond en gezellig! Door het hele land worden er vanuit Unica elk jaar diverse sportevenementen met collega’s gehouden, zoals de Welloop, mountainbike tochten of een voetbaltoernooi. Dit jaar maken we daar een groot evenement van voor iedereen binnen heel Unica: de Unica Sportdag!

Op zaterdag 1 juli kun je individueel of als compleet team meedoen met hardlopen, fietsen of voetballen op de Trainingsaccommodatie Papendal-Vitesse in Arnhem.

Naast een sportieve dag maken we er natuurlijk ook een gezellige dag van. Ben je niet zo sportief aangelegd maar wil je jouw collega’s wel komen aanmoedigen of misschien wel sponsoren? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom op sportaccomodatie Papendal-Vitesse!

Instructie aanmaken geefactie

Als je meedoet aan de Unica Sportdag, krijg je ook de mogelijkheid een persoonlijke donatiepagina aan te maken. Daarmee kunnen familie, vrienden of bekenden jou sponsoren voor de sportieve prestatie die jij gaat doen. Het geld dat je daarmee inzamelt, komt ten goede aan de Unica Foundation. De opbrengst wordt gebruikt voor het project E4Wash, waarbij voor 1.500 inwoners in Nepal water- en sanitaire voorzieningen worden gerealiseerd. Volg de volgende stappen om je geefactie aan te maken:

  • Stap 1: Klik op deze pagina op de knop "start een geefactie". Je start nu het aanmaken. Het juiste goede doel is al ingevuld (Unica Foundation), klik op volgende.
  • Stap 2: Geef je actie een naam en beschrijf welke activiteit jij/jullie gaan doen (thema kan je overslaan).
  • Stap 3: Vul het doel in, bedrag dat als is opgehaald kan leeg blijven.Vul als einddatum 2 juli in, dan stopt de actie een dag na de sportdag op 1 juli. 
  • Stap 4: Als teamleden een eigen account hebben kan je tijdens het aanmaken of later toevoegen aan je actie. Klik hierna op volgende. 
  • Stap 5: Het juiste evenement staat al ingevuld (Unica Sportdag 2023), andere informatie hoef je niet in te vullen, je kan op volgende klikken.
  • Stap 6: Voeg een foto bij de actie toe (deze kan je later wijzigen).
  • Stap 7: Je kan de geefactie middels de URL op social media delen en geld ophalen. 
  • Stap 8: Publiceer je geefactie.  

Mocht het niet lukken je geefactie aan te maken, dan kan je mailen naar info@unicafoundation.nl. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om je te helpen.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 3.200opgehaald
82donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit evenement

Startdatum:
30-06-2023
Einddatum:
01-07-2023