OK
×

The Green Shift Loterij

The Green Shift Loterij  logo 1

Doneer aan Sea first of Melief (of beide ;) ) en maak kans op één van deze mooie prijzen* :

De opbrengst gaat volledig naar de twee goede doelen! Winnaars worden via de mail op de hoogte gesteld, dus hoeven niet bij The Green Shift aanwezig te zijn.

* Om mee te kunnen doen aan de loterij moet je aanvinken dat Sea First/Melief contact met je mag opnemen met betrekking tot de donatie, zodat er contact opgenomen kan worden met de winnaars. 

* Vanaf een donatie van 5 euro doe je mee aan de loterij. 

 

Ons vegan event 

The Green Shift 13 mei in Groningen. 

The Green Shift is een evenement waar plantaardige voeding en een duurzame levensstijl centraal staan. Iedereen kan een verschil maken, niet alleen door ietsje korter douchen, maar op zoveel manieren. Tijdens dit evenement willen wij laten zien wat je bijvoorbeeld kan doen door je voedingspatroon aan te passen en te letten op de hoeveelheid verpakking van producten. Elke kleine stap naar verbetering telt! The Green Shift wil zoveel mogelijk mensen motiveren om dagelijks groenere beslissingen te maken. Bij ons event kun je de lekkerste volledig plantaardige voeding proeven, dier- en milieuvriendelijke producten kopen (van schoenen en zeepjes tot heerlijke bonbons) en van alles leren over dit onderwerp door een breed aanbod aan sprekers.  Wij willen Groningen laten zien hoe makkelijk en simpel het anders kan. Hoe simpel het groener kan.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 314,50opgehaald
33donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit evenement

Website:
Startdatum:
12-05-2018
Einddatum:
12-05-2018