OK
×

Route du Nord

Route du Nord  logo 1

Een uniek sportevenement om een regionaal goed doel te steunen in samenwerking met Kiwanis Assen. De route van negen, zeventig of honderdtien kilometer voert door de prachtige natuur van Drenthe en Friesland. Ongeacht of je het als een wedstrijd ziet en de Strava segmenten wilt trotseren of niet, deze route verwelkomt fietsers van alle niveaus. Als je de uitdaging aangaat en als eerste de finish bereikt op ons DU NORD segment, verdien je de felbegeerde DU NORD trui. Deze trui is een symbool van trots en wordt alleen gedragen door de winnaar van de voorgaande editie. Dus wie weet, misschien ben jij wel de volgende gelukkige winnaar die mag starten in deze prestigieuze trui.

Deze jaarlijkse fietstocht, die plaatsvindt in het prachtige noorden van Nederland, biedt de deelnemers een unieke ervaring door de adembenemende natuurlijke landschappen van Drenthe en Friesland. Met drie verschillende afstanden kunnen zowel ervaren fietsers als beginners deelnemen aan dit evenement. Onderweg wordt er goed voor je gezorgd. Een hapje en een drankje bij de tussenstops en aan het einde van de rit wacht je nog een gezellige nazit. Foodtrucks, muziek en entertainment.

 Samen met een heleboel anderen streven wij ernaar om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor SKOV. Dit doen we om ernstig zieke kinderen de kans te geven om nog een keer op reis te gaan. Ons doel is om met het opgehaalde bedrag een winterkamp te financieren, speciaal voor deze kinderen. We willen hen een onvergetelijke reis bezorgen waarbij sport centraal staat. Om deel te nemen, boek je eenvoudig je tickets op www.routedunord.com en volg je de instructies die je per e-mail ontvangt. Samen kunnen we deze kinderen een fantastische ervaring bieden!

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 500opgehaald
1donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit evenement

Website:
Startdatum:
13-04-2024
Einddatum:
30-09-2024
Nog 72 dagen te gaan