OK
×

Kennedymars Someren voor Stg. Amy and Friends

Kennedymars Someren voor Stg. Amy and Friends logo 1

Op 6 en 7 juli vindt de 60e editie van de Kennedymars in Someren plaats. Duizenden wandelaars gaan dan de uitdaging aan om 80 km achter elkaar te wandelen. De lopers vertrekken om 20.00u. 's avonds.

80 km!! Bedenk eens hoe ver dat is! Wanneer je 5-6 km. per uur loopt, ben je zonder pauze al 13,5 -16 uur aan het lopen. 

Wat zijn we blij dat we lopers hebben die deze wandeluitdaging een extra dimensie willen geven, door de lopen voor Stichting Amy and Friends; voor de kinderen met de verouderingsziekten Cockayne Syndroom en Trichthiodystrofie.

Stg. Amy and Friends is een relatief kleine stichting die enkel bestaat uit vrijwilligers. We zijn zo blij met elke donatie om de patiënten en hun families medische praktische en emotionele steun te bieden. Dit doen we o.a. door het jaarlijks organiseren van nationale en internationale lotgenotenbijeenkomsten voor de patiënten, hun families en de voor bij onze stichting betrokken specialisten. Daarnaast zien we de patiënten ook op de polikliniek voor DNA reparatie stoornissen in het Erasmus MC. Dé plek waar medische en wetenschappelijk informatie wordt gebundeld en waar wij vanuit de stichting aanwezig zijn voor een luisterend en ondersteuning bij vragen van niet medische aard.  www.amyandfriends.nl 

Wij willen onze lopers ontzettend ontzettend bedanken voor hun steun en hen veel succes wensen met de trainingen naar de grote uitdaging toe. Zet 'm op toppers! Jullie kunnen het!

Daniëlle Veron, voorzitter

Stg. Amy and Friends, Nederland

 

 

 

dakje met Geef-logo
Website:
Startdatum:
Gisteren
Einddatum:
07-07-2024
Nog 49 dagen te gaan