OK
×

Fietstocht Duinkerken - Eindhoven Stg. Amy and Friends

Fietstocht Duinkerken - Eindhoven Stg. Amy and Friends logo 1

Op 13, 14 en 15 juni 2024 gaan deelnemers uit de UK en uit NL van Duinkerken naar Eindhoven fietsen voor Stg. Amy and Friends UK en NL. Zij gaan drie dagen op een rij gemiddeld 108 km. per dag fietsen. Op de laatste dag worden alle deelnemers feestelijk onthaalt bij de finish bij NH hotel Koningshof in Veldhoven. De sponsoropbrengst van de prestatie van alle deelnemers gaat naar Stg. Amy and Friends. 

Stg. Amy and Friends biedt medische, praktische en emotionele steun aan patiënten met Cockayne Syndroom (CS) en Trichothiodystrofie (TTD) en hun families. CS en TTD zijn zeer zeldzame aandoeningen waarbij DNA schade in lichaamscellen niet goed herstelt, waardoor de patiënten vroegtijdig en versneld verouderen, met overlijden op jonge leeftijd als gevolg. Stg. Amy and Friends organiseert o.a. conferenties voor de patiënten, hun families / verzorgers en voor de bij onze stichting betrokken specialisten. Deze conferenties zijn zeer waardevol voor het delen van emoties, ervaringen en het bundelen van medische kennis. De opbrengst van deze sponsor fietstocht gaat naar de organisatie van deze nationale en internationale conferenties. 

Wil jij meehelpen om een verschil te maken voor de patiënten? Steun dan onze deelnemers via hun sponsorpagina's. Heel hartelijk dank voor je gift! 

Wij wensen alle deelnemers heel veel succes en vooral ook heel veel plezier tijdens deze sportieve uitdaging. Dank jullie wel voor jullie inzet voor Stg. Amy and Friends, voor de CS en TTD patiënten en hun families / verzorgers. 

Hartelijke groet van het bestuur van Stg. Amy and Friends 

 

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 4.957,80opgehaald
205donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit evenement

Website:
Startdatum:
29-01-2024
Einddatum:
19-06-2024