OK
×

Young Focus

Young Focus logo 1

Young Focus geeft kansarme kinderen en jongeren de mogelijkheid om te worden wie ze zijn. Young Focus wil dat jongeren hun (verborgen) talenten ontwikkelen en daarmee de vicieuze cirkel van armoede doorbreken.

Young Focus zorgt dat kinderen naar school kunnen gaan, geeft hen persoonlijke coaching en helpt hen zich intellectueel, emotioneel, mentaal en geestelijk te ontwikkelen. Young Focus wil dat jongeren hun (verborgen) talenten ontwikkelen en daarmee de vicieuze cirkel van armoede doorbreken.

Context

Young Focus werkt in het Smokey Mountain-gebied van Manilla. Hier zijn duizenden gezinnen direct of indirect afhankelijk van de afvalindustrie.

Banen variëren van het verzamelen van vuilnis tot het rijden van fietstaxi’s. Het gemiddelde gezinsinkomen is €5 per dag. Deze financiële beperkingen, evenals een gebrek aan onderwijs en ondersteuning, betekenen dat veel kinderen hun onderwijs niet kunnen afmaken en dus in armoede blijven steken.

Nieuwe toekomst

Young Focus hulp is effectief en voorkomt dat degenen die hulp ontvangen afhankelijk worden. Kinderen gaan in zichzelf geloven en bouwen aan een betere toekomst dan hun ouders. 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 23.276opgehaald
292donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
8015.30.088
Geef:
1857

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo