OK
×

Voedselcentrum Isaak & de Schittering (Stichting)

Voedselcentrum Isaak & de Schittering (Stichting) logo 1

Voedselcentrum stichting Isaak & de Schittering heeft drie locaties in Rotterdam op de Vinkenbaan 73, Kreekplein 8 en Jacob Loissstraat 24-30.

Met uw donatie kunnen we meer mensen helpen en de voedselverspilling helpen verminderen. U kunt voor €10 een voedselcadeaubon doneren. Hiermee krijgt iemand die niet meer rond kan komen bij ons 2 tassen vol boodschappen ter waarde van €10.

Dagelijks delen we 2000 broden gratis uit en ook een aantal andere producten o.a. fruit en groenten. Er is veel armoede in Rotterdam. Zo helpen we mensen die het financieel minder hebben gezonder te kunnen eten en dragen we ook bij aan vermindering van de voedselverspilling. "Ons voedselcentrum is er voor iedereen die hulp nodig heeft."

We zijn voortdurend op zoek naar supermarkten en andere bedrijven die producten aan ons willen doneren. We beschikken over vijf flinke transportbussen en halen de producten zelf op. Van tuinders in de omgeving ontvangen we o.a. veel paprika's, tomaten, sla, andijvie, aubergines, radijs, pepers, paksoi, uien, bloemkool etc..  

Ook kopen we restpartijen levensmiddelen in die we in het voedselcentrum voor lage prijzen verkopen aan de minderbedeelde mensen. Bij besteding van 50 cent krijgen mensen een brood en andere producten gratis erbij.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 680opgehaald
11donaties

Geregistreerd bij

KvK:
RSIN:
851266368
Geef:
6535

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo