OK
×

Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel

Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel logo 1

Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel biedt directe en persoonlijke hulp aan gezinnen en alleenstaanden die in armoede leven of daarin dreigen terecht te komen. 

Ieder mens telt in Berlicum | Den Dungen | Gemonde | Middelrode | Sint-Michielsgestel. We zijn een vrijwilligersorganisatie op het gebied van maatschappelijke hulpverlening. 

We bekommeren ons om personen bij wie een menswaardig bestaan in de verdrukking dreigt te komen. Daarbij moeten kinderen onder hen zoveel mogelijk kunnen deelnemen aan normale maatschappelijke en schoolse activiteiten en gelijke kansen krijgen om hun talenten te ontwikkelen. 

Met vrijwilligers en donateurs willen we een bijdrage leveren aan een beter leven voor zwakkeren en kwetsbaren in de samenleving, ongeacht oorzaak, achtergrond of geloofsovertuiging.

Wij bieden directe en persoonlijke hulp aan gezinnen en alleenstaanden die in armoede leven of daarin terecht dreigen te komen. Waar mogelijk proberen we de situatie van mensen structureel te verbeteren. Wij helpen als het noodzakelijk is en geen andere instantie meer kan helpen.

De vereniging kent diverse werkgroepen. Binnen deze werkgroepen organiseren onze vrijwilligers verschillende activiteiten om mensen de hulp te kunnen bieden die zij nodig hebben.Lokaal werken werken we nauw samen met de Gemeente en organisaties en mensen die eenzelfde doel nastreven.

Vincentiusvereniging Sint-Michielsgestel is lid van Vincentiusvereniging Nederland.

www.vincentiusgestel.nl

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 1.615opgehaald
52donaties

Geregistreerd bij

KvK:
Geef:
10901

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo