OK
×

Stichting To Be World Wide

Stichting To Be World Wide logo 1

To Be Worldwide ziet het als haar missie kinderen in ontwikkelingslanden te helpen vaardigheden te ontwikkelen waarin het reguliere onderwijs ter plekke (nog) niet kan voorzien. Vaardigheden die bijdragen aan een betere toekomst en het ontwikkelen van de eigen gemeenschap.

 Zij doet dit door Educational Resource Centres te bouwen met een kinderbibliotheek en faciliteiten voor computertraining en daarbij een uitgebreid, op lokale behoeften afgestemd activiteitenprogramma op te zetten. Alles gericht op de leergierigheid; met het doel middelen en mogelijkheden te bieden, te inspireren en te stimuleren zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen!

De vaardigheid om kansen te zien en te benutten is een voorbeeld van een ontwikkeling die ontstaat bij kinderen die in ons centrum o.a. aan activiteiten en leesprogramma’s deelnemen en computercursussen volgen. Via het internet hebben ze toegang tot veel meer informatie om hun opleiding te ondersteunen (o.a. e-learning materiaal in het Centrum) en voort te zetten. Ook toegang tot het voorgezet onderwijs wordt hierdoor makkelijker.

Op dit moment hebben wij in ons Centrum, het Takoradi Educational Resource Centre in het westelijke deel van Ghana reeds 13’000 kinderen geregistreerd die gebruik hebben gemaakt van het Centrum. Jaarlijks komen daar nu bijna 1000 kinderen bij. Dit Centrum werd in 2004 geopend. To Be Worldwide werkt nauw samen met de Ghana Education Services waardoor het mogelijk is voor scholen in de omgeving om gebruik te maken van onze faciliteiten gedurende schooltijden.

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 20.011,80opgehaald
112donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
8109.61.726
Geef:
378

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo