OK
×

Tearfund

Tearfund logo 1

Tearfund helpt mensen zelf op te staan uit armoede en onrecht. We helpen, geven trainingen en steunen initiatieven die mensen in staat stellen weer in hun kracht te gaan staan.

Wij sluiten altijd aan bij de eigen plannen en dromen van mensen en moedigen ze aan die met eigen middelen en creativiteit waar te maken. We bouwen aan weerbare communities en waar nodig vullen wij aan. Zelfvertrouwen laten groeien en mensen zelf verantwoordelijkheid geven: het werkt, en het is typisch Tear. 

Wij zien recht doen als een opdracht van God en dus helpen we waar we kunnen, ongeacht ras, sekse, nationaliteit of geloof. Wij bieden hulp via een netwerk van lokale organisaties en kerken. Zij kennen de cultuur, staan dicht bij de mensen en zijn dus bij uitstek geschikt om voor duurzame verandering te zorgen.

Tegelijkertijd moedigen we mensen aan om hier het verschil te maken in hun dagelijks leven. Elke keuze voor een eerlijke spijkerbroek, slaafvrije chocolade of het delen van je geld maakt de wereld weer iets mooier

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 85.354,92opgehaald
696donaties

Geregistreerd bij

ANBICBF erkend
KvK:
RSIN:
4286856
Geef:
111

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo