OK
×

Sudbury Onderwijs in Nederland (Stichting)

Sudbury Onderwijs in Nederland (Stichting) logo 1

Organisatienaam:

Sudbury Onderwijs in Nederland (Stichting)

Bezoekadres:

Lassuslaan 2
8031XE Zwolle
Alleen op afspraak

Postadres:

Lassuslaan 2
8031XE Zwolle

E-mailadres:

contact@stichtingsudbury.nl

RSIN nummer:

822896412

KvK-nummer:

50739123

Bestuurders
Naam
Functietitel
Datum in dienst
E. Barendse
Voorzitter
2018
P. Monquil
Secretaris
2018
S. Weerman
Penningmeester
2018

Activiteiten

Tussen nu en 2021 wil de stichting ter bevordering van Sudburyonderwijs startende scholen ondersteunen, begeleiden en coachen. Daarnaast wil de stichting het mogelijk maken dat docenten en leerkrachten worden opgeleid in het kennen en toepassen van het Sudburyconcept. Verder wil de stichting het deelnemen aan beurzen en lezingen, het organiseren van workshops en wetenschappelijke onderbouwing ondersteunen.

Bestedingen

Primair: De primaire besteding van de fondsen zal worden ingezet ten behoeve van het financieel ondersteunen van aangewezen Sudburyscholen, en dan specifiek voor het werkelijk faciliteren van onderwijs aan kinderen. Secundair: Indien de fondsenwerving het benodigde budget voor het faciliteren van onderwijs aan kinderen overschrijdt, wil Stichting ter Bevordering van Sudbury Onderwijs Nederland deze financiële middelen inzetten om stichtingen en verenigingen te ondersteunen die sudburyonderwijs faciliteren of zich ervoor inzetten dat sudbury scholen toegankelijk worden voor kinderen uit gezinnen die rond het sociale minimum leven en daardoor de kosten voor dergelijk onderwijs niet kunnen betalen. Daarnaast wil de stichting relevante studies en wetenschappelijk onderzoek ondersteunen ten behoeve van de onderbouwing van het Sudbury concept.

Beloningsbeleid

De bestuurders ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden, behoudens eventueel een niet bovenmatig vacatiegeld. Zij hebben wel recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten.

Documenten

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 2.586,30opgehaald
80donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
822896412
Geef:
4272

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo