OK
×

Stichting Stop Pesten Nu

Stichting Stop Pesten Nu logo 1

Stichting Stop Pesten Nu is het enige Erkende Goede Doel tegen Pesten in Nederland

Slachtoffers van pesten sturen ons dagelijks berichten dat ze zich door ons gesteund, gehoord en gezien voelen en hier zijn wij ontzettend blij mee. Want door doen wij het uiteindelijk allemaal voor. Iedere keer als wij dit horen geeft ons nog meer kracht en passie om door te blijven gaan. Wij zijn de stem voor alle slachtoffers van pesten in Nederland die onze stem kunnen gebruiken. Wij staan op de bres, elke dag weer om mensen bewust te maken dat pesten echt schadelijke gevolgen heeft niet alleen voor de gepeste maar voor de gehele groep.

Stichting Stop Pesten Nu is hèt informatie-, expertise en kenniscentrum van Nederland met een uitgebreide kennisbank gericht op het aanpakken pesten en online pesten (cyberpesten) voor een duurzaam werk-, leer- en leefklimaat.

Enkele weetjes ...

  • Stichting Stop Pesten Nu heeft een CBF keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Als Erkend Goede Doelen organisatie, krijg je na de erkenning het Erkenningspaspoort Stichting Stop Pesten Nu en opname in het officiële Register Erkende Goede Doelen.
  • Als ANBI Stichting (Algemeen Nut Beogende Instelling) hoeven wij geen erf- of schenkbelasting af te dragen. Donateurs mogen giften aftrekken van de  inkomsten of vennootschapsbelasting.
  • Wij zijn aangesloten bij Goede Doelen Nederland.
  • Onze website is door de Koninklijke Bibliotheek (KB) opgenomen als Digitaal Wereld Erfgoed bij UNESCO.​​
  • Wij zijn super blij met alle acties, klein en groot! Want daardoor kunnen wij ons werk blijven doen tot het pesten stopt en dan heffen wij onszelf gelijk op.
dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 2.070,04opgehaald
68donaties

Geregistreerd bij

ANBICBF erkend
KvK:
RSIN:
853212296
Geef:
10375

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo