OK
×

Stichting ZaaiGoed

Stichting ZaaiGoed logo 1

Stichting ZaaiGoed verbindt mensen en laat ouderen, met en zonder dementie, opbloeien. Middels kleinschalige groene activiteiten en sociale kunst worden ontspannen ontmoetingen gecreëerd, met zichtbaar plezier en momenten van geluk.

Door bezuinigingen in de zorg worden veel professionele krachten vervangen door vrijwilligers. Wij willen deze vrijwilligers, maar ook mantelzorgers en activiteitenbegeleiders, praktische tools meegeven voor een ‘ontspannen’ omgang met ouderen. Tijdens onze projecten zien we blije mensen waarvoor het leven leuker wordt, bijvoorbeeld door hun betrokkenheid bij een moestuin, samenwerking met leerlingen van een lokale VMBO, of door mee te doen aan een kunst project! Allemaal speelse, waardevolle projecten waarin aandacht voor elkaar centraal staat. De activiteiten worden in woord en beeld vastgelegd en via de website en/of een mooie publicatie ontsloten ter inspiratie en als tool voor anderen. Onderdeel van de tools zijn trainingen aan vrijwilligers waarin we aan de slag gaan met het geboden materiaal. 

Onze projecten staan op de website ter inspiratie en informatie. Stichting ZaaiGoed is een open source en we vinden het prettig wanneer deze projecten worden gedeeld en gebruikt, wel graag onder vermelding van ©maker en Stichting ZaaiGoed.ZaaiGoed ontwikkelt ook projecten in opdracht.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 785opgehaald
17donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
854564172
Geef:
8270

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo