OK
×

Stichting Vom Falorie Hulphonden

Stichting Vom Falorie Hulphonden logo 1

Psychiatrische Hulphonden

Ons doel is om mensen met een psychische aandoening weer een toekomst te geven. Het gaat om personen met angststoornissen, levenstrauma’s (ptss) en autisme.Wij hebben wonderlijke veranderingen bij onze clienten gezien dankzij onze volledig opgeleide psychiatrische hulphonden.

Deze honden worden speciaal uitgezocht en opgeleid voor de cliënt. Een opleiding duurt ongeveer minimaal 8 maanden. Na de opleiding levert Vom Falorie de hond bij de mensen thuis af, en blijft daar enige dagen om alles zo goed mogelijk te begeleiden. De band die vervolgens ontstaat tussen de client en de hond is enorm sterk. Samen kunnen ze dromen waarmaken en kan onze cliënt terug de maatschappij in. Zelfstandig boodschappen doen, zelfstandig wonen, afbouwen van medicijnen, starten met vrijwilligerswerk of zelfs weer een betaalde baan... het is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden die waar worden gemaakt dankzij onze hulphonden. 

De vraag naar deze speciale hulphonden van Vom Falorie is enorm hoog. Maar ondanks dat de hulphonden de zorg enorm veel geld besparen, worden ze niet vergoed door verzekeringen. De client moet de hulphond volledig zelf betalen.Wij hebben sponsors en donateurs nodig om deze mensen te kunnen helpen. Daardoor krijgen ze eindelijk een kans om een nieuwe toekomst op te bouwen.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 2.906,98opgehaald
42donaties

Geregistreerd bij

KvK:
RSIN:
856701002
Geef:
8489

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo