OK
×

Stichting Vires Animaliae

Stichting Vires Animaliae logo 1

Vires Animaliae organisatie voor mens en dier, dat in het latijns betekent "de Kracht van het Dierenrijk" is een Non profit organisatie die u graag meeneemt naar de wereld van de dieren in hun authentieke zijn.

Doel en visie van de organisatie is: We vangen dieren op die mentaal, of fysiek beschadigd zijn, niet meer welkom zijn bij hun eigenaren, of zijn opgegeven door de veterinaire geneeskunde. Deze dieren hebben deskundige en liefdevolle begeleiding nodig. Wij geven deze begeleiding door de dieren te plaatsen in een meer natuurlijke leefomgeving, ze te voorzien van voeding die past bij de biologie van het paard en door hen gerichte training en persoonlijke begeleiding te bieden.

De dieren een natuurlijke leefomgeving geven, zodat ze weer kunnen zijn wie ze zijn, dus terug keren naar hun authentieke zelf. De kudde paarden leven in vrijheid, op een groot landgoed, waar ze als familie samen zijn. Er word aan geboortebeperking gedaan, maar zo nu en dan worden er veulens geboren die in de kudde blijven totdat ze duidelijk afstand gaan nemen van de vaste groep.

De mens inzichten aan te reiken, door middel van diverse trainingen en/of diverse Coaching programma's met deze dieren als voorbeeld.  Het is ook mogelijk is om hier de kudde te observeren als leerschool hoe paarden nu eigenlijk in een kudde leven met hun kinderen groot en klein, dan aan, gedrag, lichaamstaal en onderlinge communicatie.  

Deze inzichten verschaffen u handvaten om met dieren in harmonie samen te kunnen werken., Ook om eventuele stagnatie's op te lossen tussen u en uw dier, en of in uw dagelijks leven, of op werkniveau.

Onze organisatie is dus tweeledig. Het opvangen van dieren en de mens bewust maken van "de kracht van het dierenrijk".  

 Vergeet de actie niet de delen via onderstaande knoppen naar o.a. whatsapp, Fb, Twitter. Het word dan in jouw naam gedeeld, en maakt het bericht naar jouw vrienden en kennisen meer persoonlijk.

Onze dank is groot...

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 1.862,50opgehaald
53donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
858977266
Geef:
10042

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo