OK
×

Stichting Tantes voor Tess

Stichting Tantes voor Tess logo 1

Een rolstoelbus voor Tess betekent meer vrijheid.

“Hoi, wij zijn Naomi, Kim en Ellen en wij zijn tantes van Tess. 

Tess is ons nichtje van 5 jaar en woont samen met haar pappa, mamma en grote broer Milo in Sint Maartensbrug. Verder lopen er poesjes en kippen in de rondte en dat is een en al gezelligheid.Wij hebben de Stichting tantes voor Tess opgericht omdat wij middels crowdfunding en diverse leuke activiteiten geld willen inzamelen voor een rolstoelbus en een bijdrage voor woningaanpassing. Waarom vertelt Tess hieronder"

“Ik ben Tess en ik heb veel zorg nodig, en dat doen pappa en mamma heel goed!

Ik heb een zenuw-spierziekte die ervoor zorgt dat ik een mobiele beperking heb en niet kan doen wat ik graag zou willen. Door deze zenuw-spierziekte heb ik steeds minder energie om te rennen en mee te spelen met Milo of met mijn vriendjes en vriendinnetjes op school. Ik vind het ook leuk om mee te gaan naar het strand, een ijsje te halen, naar de voetbal van mijn broer of op zaterdag meedoen aan de viscompetities. 

Voor al deze activiteiten heb ik een mooie rolstoel met een dolfijn erop, die papa en mama duwen, maar die ik zelf ook kan rondrollen.”

Om met de rolstoel overal te blijven komen is een rolstoelbus nodig nu Tess groter wordt.

Een rolstoelbus is de ondersteuning die nodig is om die leuke (en noodzakelijke) dingen te blijven doen die anders heel normaal zijn. Zo’n bus vergt een flinke investering, mede door aanpassingen en voorzieningen, en komt al gauw op € 40.000,00. En dat is niet het enigste. Er zijn vaker hulpmiddelen nodig, aanpassingen en een verbouwing zodat Tess beneden kan slapen en douchen. Allerlei uitgaven die niet voorzien waren en wel nodig zijn om Tess te helpen zo goed mogelijk zelfstandig te kunnen zijn. 

Tess is een lieverd, een doerak een schatje, daarom hebben wij, Tantes voor Tess, deze Stichting voor haar opgezet. Tantes, familie, buren, collega’s, vrienden en vriendinnen en bekenden slaan de handen ineen uit liefde voor Tess en haar pappa, mamma en broertje. Iets willen betekenen. 

Mee kunnen blijven doen door te denken in onbeperkte mogelijkheden, door positief te blijven en door mobiel te zijn zodat Tess zich kan blijven ontwikkelen is het credo van Tess haar pappa en mamma! 

Met onze inzet en jullie hulp geven wij net dat ene zetje wat maakt dat Tess haar wereld groot blijft en de zorgen voor haar ouders klein(er). 

De rolstoelbus moet er komen, wij gaan het avontuur aan! Doe je mee?

dakje met Geef-logo

Geregistreerd bij

KvK:
Geef:
10912

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo