OK
×

Stichting Plenty Food Nederland

Stichting Plenty Food Nederland logo 1

Stichting Plenty Food zet plantaardige voedselprojecten op en ondersteunt projecten in landen waar honger is met als uitgangspunt dat de natuur, het milieu en de dieren geen nadeel van de hulp mogen ondervinden. Door middel van voorlichting geven wij aandacht aan het wereldvoedselprobleem.

Wij draaien volledig op vrijwilligers dus jouw donatie komt op de goede plek.

Het aantal hongerenden neemt sinds 2014 toe en op dit moment zijn er meer dan 820 miljoen mensen die chronisch honger lijden. Als Verenigde Naties hebben we in 2015 besloten de honger voor 2030 te beëindigen. Volgens ons kan dit alleen als we naar een meer plantaardige manier van voeden gaan.

Ons huidige voedingspatroon heeft een zeer grote invloed op de verandering van het klimaat en verbruikt enorm veel water, landbouwgrond en energie waar we nu al te weinig van hebben. Met een onvermijdelijk groeiende wereldbevolking naar meer dan 11 miljard mensen (t.o.v. de 7,5 miljard op dit moment) is het niet aanpassen van ons voedingspatroon vragen om nog veel grotere problemen dan waar we nu voor staan.

Het overschakelen naar een (meer) plantaardig voedingspatroon is een eenvoudig te nemen stap die grote winsten oplevert voor mens, dier en natuur.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 11.171,52opgehaald
515donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
814851101
Geef:
1283

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo