OK
×

Stichting Onbeperkt Genieten

Stichting Onbeperkt Genieten logo 1

Onbeperkt Genieten is als stichting opgericht in 2016. Wij zijn de pionier op het gebied van prikkelarm cultuuraanbod. De Nederlandse cultuursector is op dit moment niet voldoende toegankelijk en inclusief. Veelal onzichtbare drempels zorgen ervoor dat een grote groep mensen met een lage tolerantie voor prikkels een cultuurbezoek uit de weg gaan. Deze onbewuste uitsluiting mag niet de reden zijn dat zij beperkt worden in culturele ervaringen.

In samenwerking met Onbeperkt Genieten zorgen culturele organisaties ervoor dat hun locatie of activiteit toegankelijk is voor een nieuw publiek. Hierdoor wordt een bezoek aan een museum, (film)theater of podium mogelijk voor een grote groep mensen met een lage tolerantie voor prikkels. 

 

De weg naar meer prikkelarm cultuuraanbod

Als stichting streven we naar een volwaardige bezoekerservaring in de cultuursector. Op basis van cultuureducatie, advies, trainingen, coaching & begeleiding ondersteunen we culturele instellingen in het realiseren van prikkelarm cultuuraanbod. Cultuur verbindt en draagt bij aan de ontwikkeling in onze maatschappij. Wij willen een blijvende verandering doorvoeren en prikkelarm aanbod een eigen plek geven binnen het huidige cultuuraanbod.

dakje met Geef-logo

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
856105077
Geef:
10377

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo