OK
×

Stichting Klimaatgesprekken

Stichting Klimaatgesprekken logo 1

KlimaatGesprekken maakt klimaatvriendelijke keuzes en -actie vanzelfsprekend. We bieden door het hele land en online een 6-delige workshopreeks aan. Daarin leren mensen om ambassadeur van de klimaattransitie te worden door hun klimaatimpact  te verminderen (voetafdruk) en hierover het gesprek met anderen aan te gaan en zich te verenigen voor actie (handafdruk). Humor, hoop en handelingsperspectief staan hierbij centraal.

Lees meer over de workshops!

KlimaatGesprekken is een ANBI-stichting; we danken ons bestaan grotendeels aan de bijdragen van deelnemers en donaties. Onze organisatie is in 2016 begonnen met 1 enkele coach en workshopreeks in Voorschoten. Tot de start van de Corona pandemie kenden we een stormachtige groei naar ruim 150 coaches die workshopreeksen in heel Nederland aanbieden. De corona pandemie heeft onze groei vertraagd, maar niet klein gekregen: ook online workshops en inspiratiesessies blijken een succes. Onze bijdrage aan de klimaattransitie heeft nu al twee jaar op rij een plek in de Duurzame top 100 opgeleverd. Met inmiddels 200 coaches hebben we geld nodig voor een sterke werkorganisatie die het mogelijk maakt nog meer mensen te gaan bereiken en te helpen klimaatambassadeur te worden. 

De donateurscampagne eind 2021 bracht ons gelukkig een heel eind op weg! Zo hopen we de sprong van ‘honderden deelnemers en veel media-aandacht’ per jaar, naar duizenden deelnemers per jaar en een organisatie die toonaangevend is voor het verbindende klimaatgesprek in Nederland.

 

Uiteindelijk hopen we in een groep vaste donateurs te hebben die een stabiele basis van € 30.000 per jaar kan bieden. Daardoor kan KlimaatGesprekken jaarlijks duizenden nieuwe deelnemers – klimaatambassadeurs in woord en daad – activeren.

PS: KlimaatGesprekken heeft een ANBI-status. Periodieke giften zijn daardoor aftrekbaar van de belasting. Wil je ons ondersteunen als vaste donateur, dan helpt ons dat enorm!  Kies dan bij betalingsopties 'sepa-machtiging' en je periodiek.

PS2: Geef.nl doet standaard een bedrag bovenop je donatie, dat kan je ook verlagen zonder je donatie aan ons minder te maken. 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 15.937,50opgehaald
463donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
856688927
Geef:
9624

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo