OK
×

Stichting Help a Star Foundation

Stichting Help a Star Foundation logo 1

Stichting Help a Star Foundation houdt zich bezig met het delen van kennis, het bieden van kansen en het ondersteunen van kinderen en gezinnen ter verbetering van het leven van kansarme kinderen, het geven van zwemtraining. Stichting Help a Star Foundation wil de wereld verbeteren voor kinderen en jongeren.

Doelstelling van de Stichting Help a Star Foundation:

  1. De stichting Help a Star Foundation heeft ten doel: een substantiële bijdrage te leveren om een betere wereld tot stand te brengen.
    • Wij zien een wereld waar elke persoon zijn/haar dromen kan realiseren en een beter leven kan leiden.​
    • het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.
  2. De stichting Help a Star Foundation tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door:
    • het inzetten op ontwikkeling en vooruitgang. We bieden via een scala aan benaderingen ondersteuning aan mensen van de wereld in moeilijke omstandigheden om ervoor te zorgen dat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken.​
    • Ons hoger doel is om een positieve impact te hebben op die mensen die we dienen, kansen te bieden en kennis te delen om de wereld een betere plek voor hen te maken.

De stichting Help a Star Foundation is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Het bestuur van de Stichting Help a Star Foundation is onbezoldigd en krijgt uitsluitend een vergoeding voor enkele van de gemaakte onkosten.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 1.168,45opgehaald
29donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
862253214
Geef:
10527

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo