OK
×

Stichting Food For Free Foundation

Stichting Food For Free Foundation logo 1

Organisatienaam:

Stichting Food For Free Foundation

Bezoekadres:

Hesselterbrink 25
27812EG Emmen
Alleen op afspraak

Postadres:

Hesselterbrink 25
27812EG Emmen

E-mailadres:

p.h.palmbergen@gmail.com

Telefoonnummer:

0612395860

Faxnummer:

geen

RSIN nummer:

857399469

KvK-nummer:

68338112

Bestuurders
Naam
Functietitel
Datum in dienst
Mw. A. Kist
Voorzitster
17-03-2017

Activiteiten

Food For Free activiteiten betreffen de eigen voedsel- kleding- en speelgoedbanken: Het werven van van giften in geld en in de vorm van producten. Het ophalen en bijkopen van geschonken producten Het sorteren, controleren, opslaan, verdelen en vestrekken van het ontvangen en bijgekocht voedsel, kleding en speelgoed in de eigen en samenwerkende voedselbanken. Ook helpen wij met het opzetten en ondersteunen van nieuwe voedselbanken op basis van onze kennis en ervaring en ons netwerk. Dit gebeurt allemaal langs de oost grens met Duitsland van regio Emmen (Drenthe) tot en met regio Oude en Nieuwe Pekela (Groningen) Activiteiten in het buitenland: Hier doen wij donaties aan personen waarmee wij een sterke band hebben waardoor wij zeker weten dat alle geld goed wordt besteed. Aan gezinnen in nood, weeskinderen organisaties bieden wij onze hulp aan. Er word dan maandelijks geld gestort voor voedsel voor kinderen, onderwijs, ziektebestrijding en soms zelfs voor een eenvoudige woning. Hier richten wij ons op de landen de Filipijnen en Afrika. Waarbij in de toekomst meer uitbreiding een wens is. Groeien is noodzakelijk omdat de armoede ook groeit.

Bestedingen

Alles wordt besteed aan onze goede doelen. Onze enige kosten zijn de zakelijke kosten. Website, brandstof, abonnementen en andere kleine zaken die toch geregeld en betaald moeten worden.

Beloningsbeleid

Alles gaat op vrijwillige basis en regelen de vrijwilligers en de voorzitster. Er is geen enkele intentie om ooit een beloning in de vorm van een loon te verstrekken. Sterker nog de stichting is opgezet op basis van de eerste eigen schenkingen aan de stichting. Het doel zal altijd blijven zoveel mogelijk alles naar de personen die het zo hard nodig hebben. Ons motto is: om niet ontvangen om niet gegeven.

Documenten

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 30opgehaald
2donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
857399469
Geef:
8976

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo