OK
×

Stichting Doe Wel, En Zie Niet Om!!

Stichting Doe Wel, En Zie Niet Om!! logo 1

Op 24 oktober 2020 gaat een team van het Korps Mariniers een poging wagen de hele marathon af te leggen in een recordtijd. Niet in sportkleding, máár in: camouflagebroek, T-shirt, gevechtslaarzen en een rugzak met een gewicht van 18,1 kg (40 Engelse ponden). Het te verbreken wereldrecord staat op 4 uur 16 minuten en 48 seconden op naam van Engelse Mariniers. We hopen hiervoor het parcours van de Rotterdam Marathon te kunnen gebruiken.

Met deze bijna bovenmenselijke prestatie hopen wij veel aandacht te genereren en daarmee gelden te verzamelen om (oud-)collega's die lijden aan kanker.

Dat kan bijvoorbeeld via het medefinancieren van onderzoek naar kanker maar ook door het mogelijk maken van benodigde extra's die nu niet vergoed worden, zoals: buitenlandse behandelingen, experimentele medicatie, een uitstapje met het gezin, gewenste ondersteuning in de thuissituatie, enzovoort, enzovoort. Naast deze site hebben wij ook een rekening waarop geld wordt gestort. De financiële (totaal) stand is op 1 april 2020: 51.000 euro!!! Dit is geen geintje....

 

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 69.358,16opgehaald
2675donaties

Geregistreerd bij

KvK:
RSIN:
860189016
Geef:
9760

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo