OK
×

Stichting Blijdschap Voor De Dieren BVDD

Stichting Blijdschap Voor De Dieren BVDD logo 1

Organisatienaam:

Stichting Blijdschap Voor De Dieren ( BVDD )

Bezoekadres:

Karssenberg 11
7274BC Geesteren
Alleen op afspraak

Postadres:

Karssenberg 11
7274BC Geesteren

E-mailadres:

info@bvdd.eu

Telefoonnummer:

0545 201 899

RSIN nummer:

860034240

KvK-nummer:

74808753

Bestuurders
Naam
Functietitel
Datum in dienst
Frank Dogterom
Oprichter en Voorzitter
10-05-2019
Henk van Dijk
Penningmeester
10-05-2019
Willem Hagg
Secrestaris
10-05-2019

Activiteiten

Independent Animal Mediation Bij Animal mediation probeert BVDD samen met de eigenaar van een dier te kijken naar een oplossing van “mens-dier of dier-problemen”. We proberen de eigenaar te begeleiden hoe hij/zij het beste om kan gaan met de problemen tussen eigenaar en dier. Indien nodig consulteren wij deskundigen. Ons uitgangspunt is “dat u degene bent die wil veranderen en het dier dat eventueel kan”. Animal Rescuer Door ervaringen met inspectiewerk binnen de Dierenbescherming kan BVDD gemakkelijk ergens op anticiperen als het gaat om hulpverlening bij “reddingswerkzaamheden” voor dieren. Landelijk zetten wij ons graag in voor maatschappelijke en sociale probleemgevallen waar dieren bij betrokken zijn. Speciale Projecten Niet alleen in Nederland en andere naastgelegen buurlanden zijn er problemen of tekorten als het gaat om dierenwelzijn in het algemeen. Het helpen van kansarme dieren in Europa is ook een punt van aandacht voor onze stichting. Zo’n project heeft als doel het verbeteren van de leefomstandigheden van dieren. We steken hier niet een geldelijke bijdrage in maar een bijdrage in materialen en arbeid. Het is voor ons niet direct belangrijk waar de hulpvraag vandaan komt. De essentie blijft het verbeteren van het welzijn en van de leefomstandigheden van dieren.

Bestedingen

BVDD streeft naar een open, duidelijke en transparante communicatie over onze activiteiten, projecten én financiën. BVDD geeft geen geld, maar verzorgt een dienst of activiteit en levert maatwerk. Deze manier van werken is arbeidsintensief, maar zo weten we zeker dat het dier krijgt wat hij/zij nodig heeft én hebben we altijd een compleet overzicht op inkomsten en uitgaven. Het doel van BVDD is altijd om de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat zoveel mogelijk van de ontvangen donaties en giften besteed wordt aan externe begeleiding van dieren door deskundigen.

Beloningsbeleid

De bestuurders van BVDD hebben een passie voor dieren en dragen een warm hart toe aan deze stichting. Samen proberen zij met gebundelde krachten en/of met hun reeds bestaande netwerk een grotere draagkracht te creëren om nog veel meer voor dieren die zich in een slecht welzijn bevinden te kunnen betekenen. De bestuurder van BVDD ontvangen geen vergoedingen voor hun werkzaamheden. Alle werkzaamheden zullen op basis van vrijwilligheid worden uitgevoerd.

Documenten

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 150opgehaald
5donaties

Geregistreerd bij

ANBICBF erkend
KvK:
RSIN:
860034240
Geef:
9622

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo