OK
×

Stichting Behoud Oorlogsherinneringen

Stichting Behoud Oorlogsherinneringen logo 1

Stichting Behoud Oorlogsherinneringen (STIBO) is een non-profit organisatie die werkt met enthousiaste vrijwilligers.Ons doel; de herinnering van toen doorgeven aan de volgende generatie!

Wij merken helaas vaak dat herinneringen en voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog “verloren” gaan bij het overlijden van ouders of grootouders. Daarmee gaat ook de herinnering die aan het voorwerp verbonden zit helaas ook verloren.Stichting Behoud Oorlogsherinneringen wil deze herinneringen en voorwerpen graag behouden voor de volgende generatie.

Voorlopig treft u een deel van de geschonken voorwerpen aan op onze website maar uiteindelijk willen we alle spullen tentoonstellen zodat ze voor iedereen bereikbaar zijn.

Om de herinneringen te verzamelen, vast te leggen en te publiceren, de voorwerpen en documenten op een goede manier te conserveren zijn wij afhankelijk van donateurs.

Steunt u ons initiatief of draagt u het behoud van cultureel erfgoed een warm hart toe? Doneer dan een klein bedrag en help ons zo om ons zinvolle werk voort te zetten.

Alvast heel erg bedankt!

Pieter en Arjan

www.oorlogsherinneringen.nlinfo@oorlogsherinneringen.nl

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 260opgehaald
10donaties

Geregistreerd bij

KvK:
RSIN:
857470619
Geef:
8596

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo