OK
×

Stichting Alle Kleuren

Stichting Alle Kleuren logo 1

Organisatienaam:

Stichting Alle Kleuren

Bezoekadres:

R.J.H. Fortuynstraat 27
1019WJ Amsterdam
Alleen op afspraak

Postadres:

R.J.H. Fortuynstraat 27
1019WJ Amsterdam

E-mailadres:

allekleurenoost@gmail.com

RSIN nummer:

857839263

KvK-nummer:

69343578

Bestuurders
Naam
Functietitel
Datum in dienst
Marten Bos
Voorzitter
03-08-2017
Rob van Veelen
Secretaris
03-08-2017
Fatima Elatik
Algemeen lid
01-04-2018
Juan-Carlos Goilo
Algemeen lid
01-09-2018

Activiteiten

Samenleven gaat niet vanzelf, naast elkaar leven is soms al vrij lastig. Langs elkaar heen leven lijkt soms vanzelf te gaan, als we niet opletten. Maar om echt samen te leven, is het nodig om samen te komen, om elkaar te ontmoeten, om samen dingen te doen, belangrijke gebeurtenissen samen te herdenken/te bespreken/te vieren, om samen in gesprek te gaan en om ons zo aan elkaar te verbinden. Het is onze strategie om op verschillende wijzen mensen bij elkaar te brengen in Oost. Steeds weer rond andere activiteiten, andere momenten en met andere deelnemers. Maar altijd om de diversiteit te vieren en om juist die samen te brengen. Hiervoor zet Alle Kleuren Oost eigen projecten op, maar ook stimuleert zij anderen om er bij hun activiteiten zo over te denken. Verder leggen wij actief verbindingen tussen groepen en individuen in Oost om dit te bereiken.

Bestedingen

De verkregen subsidies en donaties worden voornamelijk ingezet voor het organiseren van onze activiteiten, zoals de Pride Oost, de Pre Pride, de AKO-terrassen en de 4 mei herdenking.

Beloningsbeleid

Het bestuur van de stichting krijgt geen vergoedingen voor hun taken. Binnen de stichting is een kernteam verantwoordelijk voor de activiteiten, deze doen dit grotendeels op vrijwillige basis. Waar mogelijk worden vergoedingen aangeboden van max € 25,- per uur op zzp basis. Dit gebeurt maar zelden. Vrijwilligersvergoedingen worden ingezet voor die vrijwilligers die in een korte periode veel tijd investeren en verantwoordelijkheid nemen voor een belangrijke activiteit

Documenten

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 25opgehaald
1donaties

Geregistreerd bij

KvK:
RSIN:
857839263
Geef:
9324

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo