OK
×

Steunfonds Het vakantiebureau

Steunfonds Het vakantiebureau logo 1

Steunfonds Het vakantiebureau heeft als doelstelling het verkrijgen van geld en aandacht voor de vakantieweken zoals die worden georganiseerd door Het vakantieubureau van PSDV (Protestantse Stichting Diaconaal Vakantiewerk).

Het vakantiebureau organiseert al ruim 60 jaar vakantieweken in aangepaste vakantieaccommodaties voor senioren die niet meer zelfstandig op vakantie durven of kunnen; senioren met een kleine sociale kring of met een lichamelijke, visuele of verstandelijke beperking, maar ook voor mantelzorgers en hun partner met dementie.

Jaarlijks genieten 2500 gasten van een heerlijke vakantie. Deze vakanties worden mede mogelijk gemaakt door 1400 vrijwilligers die de gasten verzorgen of begeleiden en de activiteiten organiseren.

Het Steunfonds probeert met hulp van donateurs en fondsen extra kosten gefinancierd te krijgen. In de afgelopen jaren heeft het Steunfonds al vele faciliteiten kunnen realiseren. Bijvoorbeeld de aanschaf van diverse tilliften, po- en douchestoelen, rolstoelen, rolstoelfietsen, een nieuwe rolstoelbus voor excursies en aangepaste spelen en andere recreatiekosten.

Maar zij heeft ook geld beschikbaar gesteld voor de training van de vrijwilligers. Voor meer informatie: www.steunfonds.nl of www.hetvakantiebureau.nl.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 10.177,32opgehaald
80donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
0079.62.356
Geef:
371

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo