OK
×

Steun De Hoogstraat

Steun De Hoogstraat logo 1

Een ongeluk of een beroerte kan ons allemaal overkomen. Wanneer vervolgens revalidatie nodig is om te herstellen, wil je de beste zorg en behandeling voor jezelf, je partner of je kind. Bij De Hoogstraat Revalidatie werken we, onder begeleiding van proffesionals, aan optimaal fysiek herstel, acceptatie en het overwinnen van (on)mogelijkheden.

In ons revalidatiecentrum en voor alle behandeling bij De Kleine Prins (mytylschool Utrecht) vergoeden de zorgverzekeraars de basiszorg. Maar wij vinden dat onze kinderen, jongeren of volwassenen veel meer aandacht nodig hebben en verdienen.

Om bij te dragen aan de beste revalidatie zet Steun De Hoogstraat zich in voor bijzondere activiteiten, voorzieningen en onderzoek en innovaties. Wij zijn overtuigd dat onze bijdrage echt het verschil maakt. Het doet er toe!

Voorbeelden waaraan Steun De Hoogstraat bijdraagt of heeft bijgedragen: een nieuw dakterras met een speeltuin, een avonturenreis voor 10 kinderen met een beperking naar de sneeuw, de handbike Battle in oostenrijk, het inrichten van een bouwhoek met lego en de aankoop van een spellenpakket.

Voor meer informatie: www.steundehoogstraat.nl

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 13.990,50opgehaald
408donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
816126641
Geef:
8996

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo