OK
×

Stem zonder Gezicht

Stem zonder Gezicht logo 1

Stem zonder Gezicht vormt een stem voor alle kinderen die niet in hun basisbehoeften worden voorzien. Voor de kinderen die onzichtbaar blijven wegens armoede. 

SzG gelooft in de kracht van community en vindt dat gemeenschapsgevoel een belangrijk grondbeginsel is voor een veilige, vriendelijke en inclusieve samenleving. SzG roept de samenleving op om gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen en alle kinderen als ‘onze’ kinderen te gaan zien. Zo kunnen wij deze kinderen beschermen, begeleiden en ze liefde, aandacht en erkenning geven.

Door middel van een Gemeenschapshuis (Place 4 U) waar verschillende initiatieven zoals o.a. talentontwikkeling (huiswerkbegeleiding, dans, muziek, sport etc.), een kleding- en speelgoedbank en gezamelijk koken willen wij de kinderen een veilige plek in de wijk geven. Om dit Gemeenschapshuis te realiseren kunnen we uw donatie goed gebruiken.

Vanuit daar zal SzG verder actief op zoek gaan naar partners in de samenleving om zo samen de krachten te bundelen. Wij leggen contact met bewoners van Rotterdamse wijken, met ondernemers, met wijkorganisaties, scholen en diverse (culturele) instellingen.

Alleen samen kunnen wij alle kinderen een ‘stem’ geven.

SZG roept de samenleving op om samen verantwoordelijkheid te nemen en alle kinderen als ‘onze’ kinderen te gaan zien.

www.stemzondergezicht.nl

dakje met Geef-logo dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

opgehaald
57 donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
857445376
Geef:
8894

Volg ons ook op

Download de Geef app

Appstore logo Playstore logo