OK
×

Stem zonder Gezicht

Stem zonder Gezicht logo 1

Stem zonder Gezicht vormt een stem voor alle kinderen die niet in hun basisbehoeften worden voorzien. Voor de kinderen die onzichtbaar blijven wegens armoede.  Voor de beeldvorming: alleen in Rotterdam al leven 40.000

(1 op de 4!) kinderen rondom de armoedegrens. 

Stem zonder Gezicht gelooft in de kracht van gemeenschap en gelooft dat gemeenschapsgevoel een belangrijk grondbeginsel is voor een veilige, vriendelijke en inclusieve samenleving. Door vanuit de gemeenschap in te zetten op Talentontwikkeling kunnen we onze kinderen sterker en weerbaarder maken naar de toekomst toe. Om dit structureel vorm te kunnen geven willen we een Gemeenschapshuis (Place 4 U) opzetten waar verschillende initiatieven (o.a. sport, muziek, dans, huiswerkbegeleiding etc.) op het gebied van Talentontwikkeling samen kunnen komen. Zodat we alle kinderen in IJsselmonde zelf de kans kunnen bieden om te ontwikkelen. Stem zonder Gezicht roept de samenleving op om gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen en alle kinderen als 'onze' kinderen te gaan zien. Zo kunnen wij deze kinderen beschermen, begeleiden en ze liefde, aandacht en erkenning geven.

Stem zonder Gezicht gaat actief op zoek naar partners in de samenleving om zo samen de krachten te bundelen. Wij leggen contact met bewoners van Rotterdamse wijken, met ondernemers, met wijkorganisaties, scholen en diverse (culturele) instellingen.

Alleen samen kunnen wij alle kinderen een 'stem' geven.

 

www.stemzondergezicht.nl

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 23.646,51opgehaald
592donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
857445376
Geef:
8894

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo