OK
×

Speelweek Nieuwerbrug

Speelweek Nieuwerbrug logo 1

Stichting Jeugdvakantiespelen Nieuwerbrug organiseert elk jaar in de laatste week van de zomervakantie een vakantiespeelweek voor alle basisschoolkinderen van Nieuwerbrug en omstreken!

We hebben alweer zoveel hersenspinsels dat onze penningmeester continu op de rem moet trappen. Geld is de oorzaak. We zijn afgelopen jaar verschrikkelijk op de feiten gedrukt als het om lenen van spullen gaat.

We lenen al jaar en dag de podiumattributen bij een creatief bedrijf. Afgelopen jaar mochten we ook hun bakwagentje lenen. Helaas sloeg het noodlot toe en hebben we een ongeluk gehad. Gelukkig geen mensen gewond geraakt, maar wel een bakwagen helemaal total loss. Dat heeft de Speelweek heel veel geld gekost.

En dus zijn we eerlijk. We hebben geld nodig. Sponsoren, donateurs, mensen die een actie willen opzetten, de energiesubsidie willen doneren. Het maakt niet uit. Wij gaan acties doen om geld binnen te halen, maar we hopen zo erg op de steun van Nieuwerbrug en omstreken. Wij zorgen er goed voor en iedereen kan ervan op aan dat elke Euro goed wordt besteed ten behoeve van de kinderen.

Wilt u de Speelweek steunen? Doneer dan iets aan de Speelweek Nieuwerbrug!

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 1.338opgehaald
17donaties

Geregistreerd bij

KvK:
Geef:
10856

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo