OK
×

SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen logo 1

Geen kind mag alleen opgroeien. SOS Kinderdorpen gelooft dat familie de enige effectieve plek is voor de ontwikkeling van een kind. Daarom zorgen we ervoor dat kinderen kunnen opgroeien in een veilige, liefdevolle familie - bij voorkeur hun eigen familie.

Wereldwijd staat 1 op de 10 kinderen er alleen voor of groeit op in een onveilige situatie. Voor deze kinderen zet SOS Kinderdorpen zich in 135 landen en gebieden structureel in. We steunen kwetsbare families bij de zorg en bescherming van hun kinderen, zodat voorkomen wordt dat de familie uiteenvalt. Kinderen die er alleen voorstaan of in een onveilige situatie opgroeien, geven we een nieuw thuis binnen een (SOS) familie. Ze kunnen naar school en aan relevante, praktische en persoonlijke vaardigheden werken, zodat zij later voor zichzelf en de mensen om hun heen kunnen zorgen. Want wat een kind leert, geeft het door.

In noodsituaties bieden we vanuit onze lokale organisatie en faciliteiten bescherming en duurzame, efficiënte hulp aan kinderen en families.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 12.310,95opgehaald
291donaties

Geregistreerd bij

ANBICBF erkend
KvK:
RSIN:
002839684
Geef:
45

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo