OK
×

Possibilize

Possibilize logo 1

Possibilize verbindt, inspireert en activeert mensen om te denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie. Dat doen wij door creatieve projecten te realiseren waarin beperkingen een inspiratiebron vormen.

Possibilize is een platform dat het voor ambitieuze projectleiders mogelijk maakt om baanbrekende projecten te organiseren. Denk hierbij aan projecten als Sencity Festival; het internationale muziekevenement voor dove, slechthorende en horende jongeren. In alle facetten en op alle niveaus van de projectorganisatie draaien jongeren die behoren tot de doelgroep mee om een project te organiseren. Hierdoor zien zij met eigen ogen hoe het onmogelijke mogelijk gemaakt kan worden. Deze ervaring maakt dat zij andere jongeren in hun omgeving kunnen inspireren ook ‘out of the box’ te denken.

Possibilize werkt momenteel aan bovenstaande met projecten als Sencity Festival (het festival voor doven, slechthorenden en horendend), Superkracht (project waar jongeren met een beperking meewerken op festivals en evenementen), Partofit (een boekingsbureau met hoogwaardige en maatschappelijk verantwoorde producties) en Revelland (platform over en voor creatieve toegankelijkheid). 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 4.139opgehaald
2donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
812726716
Geef:
8982

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo