OK
×

Omogolo Wildlife Trust

Omogolo Wildlife Trust logo 1

Omogolo Wildlife Trust zet zich in voor het behoud van bedreigde diersoorten en voor het welzijn van dieren. Dieren hebben onze hulp nodig: Veel diersoorten worden met uitsterven bedreigd en er is te veel dierenleed op deze wereld. De projecten die door ons worden ondersteund spelen een belangrijke rol in het voorkomen hiervan.

Wereldwijd vechten grote en kleine projecten voor onze dieren, en Omogolo Wildlife Trust helpt hen hierbij. Door voorlichting, educatie, het voorkomen van conflicten tussen mens en dier, door directe hulp aan gewonde dieren en door het voorkomen van stroperij. 

Voorbeelden van projecten die we ondersteunen zijn de herintroductie en bescherming van de neushoorn in Oeganda, de opvang van chimpansee-weesjes in Congo, bescherming van olifanten in Botswana, hulp aan de zeehondenopvang op Terschelling, de verzorging van gewonde zeeschildpadden in Nigeria, veterinaire hulp in ontoegankelijke gebieden in Botswana en het verbeteren van leefomstandigheden van dieren door educatie aan lokale bevolking, met name gericht op de jeugd. 

Donaties aan onze stichting sturen wij volledig, zonder inhoudingen, door naar de projecten die door onze donors worden gekozen en wij houden onze donors continu op de hoogte van de voortgang binnen de projecten.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 8.363,50opgehaald
79donaties

Geregistreerd bij

ANBICBF erkend
KvK:
RSIN:
855611790
Geef:
8139

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo