Ja Annuleer
OK
×

Natuurcentrum KNNV DE Boshoek

Natuurcentrum KNNV DE Boshoek logo 1

Contact

Bezoekadres:

Bospad 3
3121CL Schiedam
Alleen op afspraak

Postadres:

Bospad 3
3121CL Schiedam

E-mailadres:

info@natuurcentrumdeboshoek.nl

Telefoonnummer:

0104705020

RSIN nummer:

815339148

KvK nummer:

41131791

Bestuurders
Naam
Functietitel
Datum in dienst
Wout van der Schalie
Voorzitter
20-06-1990
Maarten Breedveld
Secretaris
01-10-2008
Hans Leliveld
Technisch bestuurslid
07-10-2004

Activiteiten

Door jaarlijks een aantal themadagen te organiseren geënt op kinderen trachten wij een bijdrage te leveren aan het begrip "Natuur". Op deze dagen brengen wij de natuur in de directe omgeving onder hun aandacht. De reden hiervan is dat wij met z'n allen in een grote stedelijke agglomeratie wonen en werken waar de natuur niet meer om de hoek is. Voor de educatie op onze themadagen speelt de nauwe samenwerking met de KNNV Waterweg-Noord een belangrijke rol. Deze leden leveren een grote bijdrage aan de natuureducatie. Door gebruik te maken van hun kennis is het mogelijk om het educatieve gehalte op een hoog niveau te houden. Hierbij moet men denken aan diverse lezingen en fotopresentaties, waarbij de kwaliteit van het gepresenteerde beeldmateriaal zonder meer professioneel te noemen is. Natuurcentrum De Boshoek is ook elke zaterdag open van 10.00 tot 14.00 uur.

Bestedingen

Omdat wij een stichting zijn hebben wij geen structurele inkomsten. Wij moeten het hebben van donaties,sponsoren, subsidie en verhuur van ons centrum.

Beloningsbeleid

Wij kennen geen beloningsbeleid. Kosten die door de vrijwilligers worden gemaakt, zijn vooraf met het bestuur besproken en worden achteraf vergoed.

Documenten

Beleidsplan:
Jaarverslag:
Jaarrekening:

ANBI logo + transactie status HTML embed code

Kopieer onderstaande embed code zodat u het ANBI logo inclusief de transparantie status kunt plaatsen op uw eigen website. De gekopieerde HTML broncode moet in de HTML broncode binnen uw website geplakt worden. Het plaatje linkt naar de transparantie pagina binnen geef.nl en wordt dagelijks vernieuwd met de juiste datum.

dakje met Geef-logo

Geregistreerd bij

ANBI
KvK
ANBI:
815339148
Geef:
6397

Er is nog geen donatie gedaan. Zorg dat je de eerste bent en doneer nu aan Natuurcentrum KNNV DE Boshoek.

Download de Geef app

Appstore logo Playstore logo