OK
×

Milieudefensie

Milieudefensie logo 1

Een eerlijke en klimaatvriendelijke samenleving is mogelijk. Maar vanzelf gaat het niet. Er zitten vervuilende bedrijven in de weg die niet willen veranderen. En politici die niet durven of op de rem staan. Als Milieudefensie willen we veranderingen tot stand brengen, samen met zoveel mogelijk mensen. Want samen staan we sterk. Samen kunnen we grote stappen zetten. En dat is heel hard nodig om klimaatverandering krachtig aan te pakken.

Juist nú. Want onze overheid geeft miljarden uit om ons land en onze economie weer op te bouwen. Maar waar gaat dat geld naartoe? Gaan we door op de oude weg, of slaan we een nieuwe richting in?

We komen hier beter uit als we gelijk met de economische crisis ook de klimaatcrisis aanpakken. En als we dat op een eerlijke manier doen. Dus als grote vervuilende bedrijven en hun aandeelhouders ook meedoen. Wij noemen dat eerlijk omschakelen of klimaatrechtvaardigheid. Dat is klimaatbeleid waar iederéén beter van wordt.

Milieudefensie is een beweging van veranderaars die zich hiervoor inzet: lokaal, landelijk en wereldwijd. In Nederland met de steun en inzet van vele vrijwilligers, ruim 95.000 leden en donateurs en 35 lokale afdelingen. Wereldwijd als lid van Friends of the Earth International.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 29.299,46opgehaald
1255donaties

Geregistreerd bij

ANBICBF erkend
KvK:
RSIN:
002565006
Geef:
50

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo