OK
×

Merazonia Wildlife Conservation

Merazonia Wildlife Conservation logo 1

De stichting Merazonia is een door de CBF erkend goed doel en steunt het gelijknamige opvangcentrum voor Amazonedieren in de jungle van Ecuador.

For more information in English, click here.

De nadruk ligt op rehabilitatie van dieren en conservatie van het regenwoud. Dankzij een groeiend leger donateurs lukt het om steeds meer dieren terug te zetten in het wild! Doneren loont.

Donaties worden volledig besteed aan dierenprojecten en zijn vitaal voor de ontwikkeling van nieuwe releaseprojects voor onder andere onze groep wol- en brulapen. Ook vrijwilligers zijn welkom en belangijk voor de dagelijkse verzorging van de dieren.

De Nederlandse stichting Merazonia helpt bij de financiering van de projecten van het dierenopvangcentrum in Ecuador. Momenteel beslaat het reservaat 100 hectare regenwoud waar gemiddeld ook zo'n honderd illegaal verhandelde dieren een veilige onderkomen vinden en waar mogelijk gerehabiliteerd worden.

Bijna alle dieren (apen, vogels, katachtigen, andere zoordieren) vallen in de categorie bedreigd en zijn illegaal verhandeld.

Merazonia werkt nauw samen met het ministerie van Milieu in Ecuador in de bestrijding van de illegale handel in dieren en natuurbehoud in het algemeen. Daarnaast steunt Merazonia actief educationele projecten voor kinderen.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 35.331,31opgehaald
447donaties

Geregistreerd bij

ANBICBF erkend
KvK:
RSIN:
820578496
Geef:
3144

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo