OK
×

Merazonia Wildlife conservation

Merazonia Wildlife conservation logo 1

Merazonia (www.merzonia.org) beheert een reservaat voor wilde dieren in de Amazone van Ecuador. De nadruk ligt op rehabilitatie van dieren en conservatie van het regenwoud en de organisatie van het centrum is deels in Nederlandse handen.

Donaties worden volledig besteed aan dierenprojecten en zijn vitaal voor de ontwikkeling van nieuwe releaseprojects voor onder andere onze groep wol- en brulapen.
Ook vrijwilligers zijn welkom en belangijk voor de dagelijkse verzorging van de dieren.

De Nederlandse stichting Merazonia helpt bij de financiering van de projecten van het dierenopvangcentrum in Ecuador. Momenteel beslaat het reservaat 100 hectare regenwoud waar gemiddeld ook zo'n honderd illegaal verhandelde dieren een veilige onderkomen vinden.

Onder hen bedreigde en illegaal verhandelde dieren zoals apen, vogels en katachtigen. Indien mogelijk probeert het centrum deze dieren weer terug te zetten in de natuur, of ze anders een zo natuurlijk mogelijk leven te bieden in het centrum.

Merazonia werkt nauw samen met het ministerie van Milieu in Ecuador in de bestrijding van de illegale handel in dieren en natuurbehoud in het algemeen. Merazonia verleent ook hulp aan andere projecten in Latijns-Amerika die zich bezig houden met het welzijn van bedreigde en illegaal verhandelde dieren, en natuurbehoud in het algemeen. Daarnaast steunt Merazonia educationele projecten met name die welke zich richten op het creeren van milieubewustheid onder kinderen.

dakje met Geef-logo dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

opgehaald
64 donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
ANBI:
820578496
Geef:
3144

Volg ons ook op

Download de Geef app

Appstore logo Playstore logo