OK
×

Longfonds

Longfonds logo 1

Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Voor en met iedereen. Strijd ook mee!

We maken onderzoek mogelijk. We pakken vieze lucht aan. En we doen er alles aan om kinderen rookvrij te laten opgroeien. We komen op voor de beste zorg voor longpatiënten én voor iedereen die dat misschien ooit wordt.

Wetenschap is de basis

Wetenschappelijk onderzoek is de basis van ons werk. U kunt helpen om onze wetenschappelijke dromen dichterbij te brengen. We hebben drie wetenschappelijke dromen:

• een vaccin tegen astma• kapotte longen repareren• een betere behandeling van ernstige longziekten

Met topwetenschappers en met uw steun boeken we vooruitgang. Dat zijn soms kleine stappen. Maar we hebben ook grote doorbraken gerealiseerd, die niet voor mogelijk werden gehouden. In bijna 60 jaar maakte het Longfonds groot verschil in de wetenschap: er kwamen betere behandelingen, revalidatie bij longziekten, nieuwe medicijnen, patiënten kregen een stem in onderzoek.

Mee doen met het Longfonds

Samen delen we de zorg voor zieke longen en het belang van gezonde longen. Iedereen kent wel iemand met een longziekte. Iedereen wil lucht inademen waar je niet ziek van wordt. Iedereen wil dat een volgende generatie rookvrij opgroeit. Onze dromen realiseren we als we samenwerken. Doet u mee?

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 21.776,06opgehaald
581donaties

Geregistreerd bij

ANBICBF erkend
KvK:
RSIN:
2585674
Geef:
57

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo