OK
×

Little Superheroes

Little Superheroes logo 1

Wij vinden dat ieder kind, waar dan ook ter wereld, moet kunnen opgroeien in gezondheid en veiligheid en de kans moet hebben om naar school te gaan. Stichting Little Superheroes steunt kleinschalige ontwikkelingsprojecten in Zuid-Afrika om de leefomstandigheden van de kinderen in townships te verbeteren. Door voorschoolse opvang te bieden aan kinderen krijgen zij de kans om veilig te spelen en leren. Daarnaast geeft dit ouders de ruimte te werken of op zoek te gaan naar werk.

Missie
Ieder kind wordt ergens anders geboren en dat is puur toeval. Voor de één is veiligheid en toegang tot gezondheidszorg en onderwijs vanzelfsprekend. Voor de ander niet. Wij vinden dat ieder kind, waar dan ook ter wereld, moet kunnen opgroeien in gezondheid en veiligheid en de kans moet hebben om naar school te gaan.

Wij geloven dat ieder mens iets bij te dragen heeft aan de wereld. Kleine acties kunnen een groot verschil maken.

Visie

Wij willen in samenwerking met anderen kansen creëren voor kinderen die ze niet voor handen hebben. Wij willen uitreiken naar de armsten van de samenleving. Door dagopvang te bieden aan kinderen willen wij bijdragen aan hun gezondheid, veiligheid en onderwijs om zo een zaadje te planten voor de toekomst.

Daarnaast willen we jou oproepen om je bij onze superhelden club aan te sluiten en laten zien dat ook jouw bijdrage er toe doet.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 2.771opgehaald
44donaties

Geregistreerd bij

KvK:
RSIN:
857558882
Geef:
8842

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo