OK
×

Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland (KVHN)

Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland (KVHN) logo 1

De Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland (KVHN) is een onafhankelijke consumentenbelangenorganisatie die objectieve informatie over homeopathie verstrekt aan particulieren en professionals. De Vereniging Homeopathie is er voor iedereen die geïnteresseerd is in homeopathie, bewust leeft en duurzaam omgaat met mens, dier en milieu.

Homeopathie is een geneeskunde waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd wordt. Het principe van homeopathie is dat iemand van een aandoening of ziekte kan worden genezen door het toedienen van een homeopathisch geneesmiddel dat bij een gezond mens dezelfde symptomen oproept als de betreffende aandoening of ziekte.

Homeopathie is een holistische geneeswijze, waarbij het welzijn van de mens in zijn geheel centraal staat. De Vereniging Homeopathie zet zich in voor een betere positie van de homeopathie in de Nederlandse gezondheidzorg. Respect voor de natuur, mens, dier en milieu staat daarbij voorop.

Helaas staat deze mooie geneeswijze de laatste tijd sterk onder druk. De Vereniging Homeopathie spant zich in om politiek en zorgverzekeraars ervan te doordringen dat mensen graag zelf de vrijheid hebben om te kiezen voor een complementaire of reguliere geneeswijze, of een combinatie daarvan.

Help je mee? Word dan lid van de Vereniging Homeopathie of doneer online.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 32.979,91opgehaald
1171donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
006648861
Geef:
5761

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo