OK
×

Kom over en help

Kom over en help logo 1

Handelingen 16: 9-10 Het visioen in Troas
En Paulus kreeg ’s nachts een visioen te zien: er stond een Macedonische man, die hem dringend vroeg: Kom over naar Macedonië en help ons!
Toen hij nu dit visioen gezien had, probeerden wij meteen naar Macedonië te reizen, omdat wij eruit opmaakten dat de Heere ons geroepen had aan hen het Evangelie te verkondigen.

Visie
In deze gebroken wereld weten we ons vanuit de Bijbel geroepen om te dienen. God vraagt ons óm te zien naar de naasten die in kwetsbare omstandigheden leven.

Missie
Samen met lokale partnerorganisaties helpen wij onze naasten die in armoede leven om zich te ontwikkelen en een waardig bestaan te leiden. Daarbij hebben wij oog voor alle aspecten van het mens-zijn.

Kernwaarden
Vanuit onze visie en missie werken we vanuit de volgende kernwaarden: toegewijd, ondernemend en verbonden.

Strategie
Kom over en help wil de missie bereiken door kwetsbare naasten te helpen ontwikkelen en hun zelfredzaamheid te vergroten. De middelen die we daarvoor inzetten, zijn educatie, inkomstengenererende activiteiten en maatschappelijke zorg. Hierin werken wij nauw samen met overheden, christelijke organisaties (ngo’s), kerken en bedrijven, zowel in Nederland als in de landen waar we werken.

Ons werkgebied bevindt zich in de (ex-)communistische landen Albanië, Armenië, Georgië, Moldavië, Oekraïne en Oezbekistan.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 21.648,57opgehaald
319donaties

Geregistreerd bij

ANBICBF erkend
KvK:
RSIN:
803028416
Geef:
1558

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo