OK
×

Kitten Rescue Curacao Foundation

Kitten Rescue Curacao Foundation logo 1

Stichting Kitten Rescue Curaçao zet zich in vanaf 2014 om het kattenleed op Curaçao terug te dringen. Door sterilisatieacties en door het opvangen van moederloze kittens, moeders met kittens, gewonde katten en katten met een beperking.

Het zwerfkatten probleem op Curaçao is groot, heel groot! Wellicht voor velen onzichtbaar maar het leed is enorm. De overpopulatie in woonwijken en bij resorts zorgt voor verspreiding van ziekten, ondervoede kittens, aan- en doodgereden katten en het dumpen van kittens. In dozen of plastic zakken achtergelaten om op een afschuwelijke manier aan hun einde te komen. Moederloze kittens zonder enige kans op overleving als er geen hulp geboden wordt. Deze schrijnende situatie heeft geleid tot het ontstaan van Stichting Kitten Rescue Curacao. We zijn als particulier initiatief in 2014 gestart met het bieden van hulp aan net geboren kittens. De laatste jaren is de stichting zich noodgedwongen ook gaan inzetten voor zogende poezen met kittens, gewonde katten en voor katten met een beperking. De stichting biedt katten een veilige plek om te herstellen en biedt moeders een plek om hun baby’s groot te brengen in een veilige omgeving, steriliseert de katten en zoekt een nieuw huis voor ze.

Stichting Kitten Rescue Curacao is volledig afhankelijk van donaties en giften! Zonder jouw hulp kunnen wij niet alle kittens en katten helpen. De kosten van melk, voer, medicijnen en dierenartskosten lopen snel op. Kitten Rescue Curacao is een officieel ANBI geregistreerde non-profit Stichting in Curacao. Een donatie is zeer welkom en zorgt ervoor dat wij ons belangrijke werk kunnen voortzetten.

Dank namens het bestuur voor uw bijdrage.

Meer informatie?Website: https://kittenrescuecuracao.com

Of stuur ons een e-mail via info@kittenrescuecuracao.com. 

 

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 13.901,50opgehaald
424donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
825861998
Geef:
9256

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo