OK
×

Kinderboerderij Otterspoor

Kinderboerderij Otterspoor logo 1

Op 1 november 1983 werd de kinderboerderij opgericht onder de naam “stichting Kinderboerderij Maarssenbroek”. De kinderboerderij wordt al sinds die tijd gerund door vrijwilligers en een vaste medewerker. Bij de officiële opening in april 1985 kreeg de kinderboerderij de naam Otterspoor.

De Stichting heeft als doel om het publiek – en in het bijzonder de jeugd van
4 – 15 jaar- opeen plezierige wijze in contact te brengen met het boeren- en buitenleven. Kinderen kunnen hier leren omgaan met boerderijdieren. Wij trachten de bezoekers zo veel mogelijk in aanraking te laten komen met onze dieren. Daarom lopen er veel dieren los tussen het publiek.

Kinderboerderij Otterspoor is een boerderij die gratis toegankelijk is voor publiek en 362 dagen per jaar open is. Om dit mogelijk te maken en te houden zijn wij volledig afhankelijk van giften, donaties en opbrengsten van de verkoop van onze producten, zo kan je oa verse eieren van onze eigen kippen en honing van onze bijen kopen. Ook verkopen wij drankjes, ijsjes en andere versnaperingen.

Helaas gaat het niet zo goed met Kinderboerderij Otterspoor, het verkeert na bijna 35jaar in financiële nood. Wij hebben jullie hulp nodig om sluiting te voorkomen! Doneer, maak acties en steun ons in deze moeilijke tijd.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 6.482opgehaald
319donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
009327630
Geef:
9799

Volg ons ook op

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo