OK
×

Stichting Hare Krishna Kerkgenootschap Rotterdam

Stichting Hare Krishna Kerkgenootschap Rotterdam logo 1

1. Het systematisch verspreiden van spirituele kennis onder de gehele samenleving en het onderrichten van alle mensen in de technieken van het spirituele leven, om de onevenwichtigheid van waarden in het leven tegen te gaan en zo tot werkelijke eenheid en vrede in de wereld te komen.

2. Het Krishna-bewustzijn verspreiden zoals dat in de Bhagavad-Gita en het Srimad-Bhagavatam wordt onthuld.

3. De leden van de Gemeenschap dichter bij elkaar brengen en dichterbij Krishna, het Allerhoogste Wezen, om de leden en de hele mensheid zo te laten inzien dat iedere ziel een integrerend deel is van God (Krishna).

4. Het onderwijzen en bevorderen van de sankirtana beweging, het gezamenlijk zingen van de heilige namen van God, zoals die in het onderricht van Heer Sri Caitanya Mahaprabhu wordt onthuld.

5. Een heilige plaats van transcendentale activiteiten oprichten die gewijd is aan de Persoonlijkheid Krishna en die bedoeld is voor zowel leden als voor de hele samenleving.

6. De leden bijeen brengen om een eenvoudigere en natuurlijkere manier van leven te onderwijzen.

7. Het publiceren en verspreiden van tijdschriften, boeken en andere geschriften met het vooruitzicht op het bereiken van de bovengenoemde doeleinden.

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 5.557,57opgehaald
158donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
813377134
Geef:
5496

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo